Hasyurt, kent meydanına kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Hasyurt, kent meydanına kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2023 11:36

Hasyurt, kent meydanına kavuşuyor

Haberin Devamı

 

FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Belediyesi tarafından ilk kazması vurulan Hasyurt Kent Meydanı kısa zamanda ilçeye kazandırılacak. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, "Bu projeyi çok uzun zamandır gerçekleştirmek istiyorduk. Önümüze koyulan tüm engellere rağmen bugün bu projenin başlamasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Finike'nin Hasyurt Mahallesi'ne uzun zamandır modern bir kent meydanı kazandırmak için çaba gösteren Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ilk kazması vurulan meydan çalışmalarını yerinden takip etti. Göreve geldikleri günden bu yana Finike için projeler üretmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, "Göreve gelmeden önce Hasyurt'ta bir meydan sözü vermiştik. Bugün bunu gerçekleştirmek için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde Hasyurt Mahalle'miz Finike'mize yakışır modern bir kent meydanına sahip olacak" şeklinde konuştu.
'ENGELLEMELERE RAĞMEN PES ETMEDİK, VAZGEÇMEDİK'
Finike'yi daha modern bir kent yapmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Geyikçi, "Ancak yaptığımız hizmetlerin önüne çıkarılan engeller bizleri üzüyor ve yoruyor. Biz her projemizin sonuna kadar arkasındayız. Bu proje özelinde de karşımıza çıkan ve çıkarılan tüm zorluklara karşı pes etmedik, vazgeçmedik. Finike'mizin hak ettiği projelere ulaşması için mücadele ettik. Belediyecilikte siyaset olmamalı. Vatandaşlarımızın mutluluğu için yapılan çalışmaların partisi olmamalı. Kent meydanlarından her vatandaşımız yararlanacak. Çocuklarımız, gençlerimiz, çalışanlarımız, yaşlı vatandaşlarımız burada zaman geçirecek. Bu çalışma ile insanlarımızın yüzlerinde bir gülümseme yaratabilirsek ne mutlu bize. Bizim tek amacımız vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi" dedi.
EN ÖZEL KÖŞESİ ATATÜRK BÜSTÜ OLACAK
Proje hakkında da bilgiler veren Başkan Mustafa Geyikçi, "Burada 15 bin metrekareye yakın atıl bir alanı modern bir görünümle kentimize kavuşturacağız. Meydanda çocuklarımız için oyun alanı, gençlerimiz spor alanları, vatandaşlarımızın sohbet edip sosyalleşebileceği büfe, kafeterya ve yürüyüş alanları yer alacak. Bir etkinlik alanının da bulunacağı meydanda belediye hizmetleriyle ilgili ofisler de yer alacak. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında kentimize kazandırmaya başladığımız bu meydanımızın en özel köşesi ise Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeli ile taçlanacak" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!