Başkan Geyikçi: Seçim takvimi başladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Geyikçi: Seçim takvimi başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 14:25

Başkan Geyikçi: Seçim takvimi başladı

Haberin Devamı

 

FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yerel seçim takviminin başladığını belirterek, vatandaşları seçmen listelerini kontrol etmeye davet etti.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için askıya çıkarılan seçmen listeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yerel seçim takviminin başladığını dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, oy kullanacak seçmenlerin seçmen kütüklerinin askıya çıkarıldığını söyledi. Vatandaşların oy kullanabilmeleri için seçmen kütüklerini kontrol etmeye davet eden Başkan Mustafa Geyikçi, "Seçmen kütüklerinde hata olan vatandaşlarımız muhtarlıklardan destek alabilir ya da yazılı olarak ilçe seçim kurulu başkanlığına itiraz edebilirler" şeklinde konuştu.
'SEYYAR SANDIK BAŞVURUSU 17 OCAK'TA SONA ERİYOR'
Yerel seçimler kapsamında yatağa bağlı hastalığı olan ya da engeli bulunan vatandaşların da oy kullanabilmesi için 'seyyar sandık' başvurularının 17 Ocak 2024 tarihine kadar yapılacağını dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, "Seyyar sandıkta oy kullanmak isteyen vatandaşlarımız www.ysk.gov.tr internet adresinde bulunan veya ilçe seçim kurullarından temin edilecek 'seyyar sandık kurulu talep formunu' doldurup ilçe seçim kurulu başkanlığına ya da muhtarlığa başvuru yapabilirler. Her vatandaşımızın vatandaşlık görevi olan oy kullanmayı yerine getirmesi için kontrollerini ve başvurularını bir an önce yapmaya davet ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!