Başkan Geyikçi gençler ile bir arada

Güncelleme Tarihi:

Başkan Geyikçi gençler ile bir arada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 17:05

Başkan Geyikçi gençler ile bir arada

Haberin Devamı

 

FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, gençlerle bir araya geldi. 
Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Geyikçi, 5 yıllık başkanlık sürecinde yapılan çalışmaları ve gelecek dönem için projelerini anlatı. Başkan Geyikçi'nin gençlerle bir araya geldiği etkinlikte başkan yardımcısı Sıdıka Gökyar Kızılca, meclis üyeleri, CHP Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban ve eşi Kadriye Geyikçi de yer aldı
Şeffaf belediyecilik anlayışıyla herkese eşit hizmet ulaştırmayı amaçladığına değinen Başkan Geyikçi, "Sorumluluğu devraldığımızda mazot parasını bile ödeyememiş, borç içinde belediye ile karşılaştık. Sizlerin de desteğiyle borçları ödeyip güvenilir bir belediyecilik anlayışı benimsedik. Amacımız Finike'ye doğru hizmeti, temiz şekilde ulaştırabilmek. Bunun için atılacak her adımı atmaya hazırız" dedi.
Başkan Geyikçi, şunları söyledi:
"Siyasetçiler, attığı her adımda, yaptığı her yatırımda geleceği düşünmek zorunda. Hiçbir hırs uğruna Finike'nin doğal çehresinin bozulmasına müsaade edemeyiz. İlçemiz için gelecek hiçbir yatırıma karşı değiliz ancak bugün için çalışırken yarın yaşanabilir bir çevre bırakmayı göz ardı edemeyiz. Bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız projelerde her zaman odak noktamız halkımıza fayda sağlarken doğayla uyumlu olabilmek."
Gençlerin hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiğinin önemini vurgulayan Geyikçi, şöyle konuştu:
"Altyapıyı tamamladık, bundan sonrası Finike'yi turizm ve kültür alanında bir cazibe merkezi haline getirmek. Yeni dönemde geleceğimizin teminatı gençlerimizin beklentilerini karşılamak için hazırız. Bu süreçte onlardan beklentimiz ellerini taşın altına koyup Finike  için çalıştığımız süreçte bize eşlik etmeleri. Bizler, gün gelecek görevlerimizi karşımızda oturan gençlere devredeceğiz. Gençlerimizin yönetimde söz sahibi olması bana mutluluk ve gurur veriyor. Gençliğin heyecanı başka, gençler ile bir arada olmanın heyecanı bambaşka. Bugün bizlere eşlik ederek geleceğe olan inancımı bir kez daha tazeleyen tüm gençlere teşekkür ediyorum." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!