Expo'da romantizm rüzgârı

Güncelleme Tarihi:

Expoda romantizm rüzgârı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 13:06

Expo'da romantizm rüzgârı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - EXPO 2016 Antalya'da bayram coşkusu devam ediyor. Bayram konserleri kapsamında Murat Dalkılıç ve Hande Yener'in ardından taverna müziğinin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu konser verdi. Turkcell büyük amfitiyatroyu dolduran binlerce kişi, Kurtoğlu'nun şarkılarıyla keyifli bir gece yaşadı.

9 günlük bayram tatili boyunca pek çok eğlenceli aktiviteye ev sahipliği yapan Expo 2016'da gerçekleşen yerli konserler, hem Antalyalılara hem de tatilcilere keyifli anlar yaşatıyor. Taverna müziğinin sevilen isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, Turkcell büyük amfitiyatroda verdiği konserle müzikseverlere romantik bir gece yaşattı.

Geceye sunumuyla renk katan Kral FM'in DJ'lerinden Afrikalı Ali, sahneye ilk olarak Expo 2016 Antalya'da sahnelenecek 'Küçük Ağa Sihirli Orman'da' adlı tiyatro oyununda rol alan Survivor yarışmacılarından Efecan Dianzenza, Küçük Ağa Dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi ve diğer oyuncuları davet etti. Afrikalı Ali, bir süre oyuncularla sohbet ettikten sonra sahneye Cengiz Kurtoğlu çıktı.

Romantik şarkılarıyla bilinen Kurtoğlu, yıllara meydan okuyan şarkısı 'Liselim' ile pek çok kişiyi lise yıllarına götürdü. Şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Cengiz Kurtoğlu, tarzı dışındaki şarkıları da seslendirdi. Kurtoğlu, 'Önce birkaç damla yaş' isimli şarkısını seslendirirken romantizm rüzgârı esti. Kurtoğlu, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!