Eski Yörükler'de Güzel güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Eski Yörüklerde Güzel güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 11:56

 Eski Yörükler'de Güzel güven tazeledi

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Eski Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin olağan genel kurulunda Başkan Ramis Güzel, yeniden seçildi.

Serik Eski Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin olağan genel kurulu Ziraat Odası'nda yapıldı. Genel kurula 278 üyenin 200'ü katıldı. Dernek Başkanı Ramis Güzel'in, 9 kişilik yönetim kurulu üye sayısının 21 kişiye çıkması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Seçime tek listeyle giren Başkan Ramis Güzel'in yönetim kurulunda; Turan İnce, Kadir Çayrak, Ali Çırpıcı, Mahmut Topal, Adem Yörük, Ahmet Yıldırım, Engin Yağcı, Sami Yörük, Hüseyin Güzel, Mehmet Çırak, Ramazan Uysal, Kazım Yılmaz, Hüseyin Çırak, Mehmet Yörük, Osman Ürker, Adem Karagöz, Ercan Yaka, Nebi Ünal, Ömer Bilgiç ve Ali Rıza Büyükkurt yer alırken, denetim kuruluna ise İkbal Uysal, Recep Sabır ve İbrahim Bozkaya seçildi.

Başkan Ramis Güzel, "Bugün yeni yönetim ve denetim kurulu olarak güven tazeledik. Üyelerin yüzde 80'inin katılması bize büyük onur verdi. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah bu güvene layık olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!