Eski mezunlar okulları için buluştu

Güncelleme Tarihi:

Eski mezunlar okulları için buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 12:08

Eski mezunlar okulları için buluştu

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ANTEMDER), üyeleri okulun eksiklerinin giderilmesi için bir araya geldi.

Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği (ANTEMDER) Başkanı makine mühendisi Orhan Yüksel, yönetim kurulu üyeleri, okulun müdür yardımcısı Uğur Ünar, öğretmenler Funda Örek, Nuray Yazıcıoğlu, derneğin ve okulun tanıtımı için Gaziantep Restoran'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Okuldaki eğitim-öğretim ve derneğin çalışmaları, hayata geçirilecek projeler konusunda bilgilendirme yapıldı.

Dernek başkanı Orhan Yüksel, 1973 yılında okuldan mezun olduğunu hatırlatarak, eski mezunlar olarak 2 yıl önce derneği kurduklarını belirtti. Derneğin hedeflerini anlatan Yüksel, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Sanayileşmek en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır' sözünün önemine işaret etti.

Okulun açıldığı 1944 yılından bu yanan Orta Sanat Okulu, Sanat Okulu, Endüstri Meslek Lisesi, Teknisyen Okulu, Teknik Lise ve Lise, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve en son Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere farklı dönemlerde farklı isimlerle adlandırıldığını vurgulayan Orhan Yüksel, "Antalya'nın en köklü okullarından. Okulun gelişmesi için diğer mezunlarımız, öğrenci ve öğretmenlerimizle her konuyu istişare ediyoruz. Öğretim süreçlerini yakından izliyor, yapıcı çözüm önerileri geliştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Başkan Orhan Yüksel, okulla ilgili temel bazı konuları içeren, öneri ve talepleri yansıtan bir de rapor hazırladıklarının altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!