Erzurumlu öğrenciler Demre'ye konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Erzurumlu öğrenciler Demreye konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 10:27

Erzurumlu öğrenciler Demre'ye konuk oldu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ERZURUM'dan gelen ortaokul ve lise öğrencileri Antalya'nın Demre İlçesi'ne geldi.
Geçen yıl Erzurum'un Hınıs İlçe Kaymakamlığı'ndan Demre'ye atanan Kaymakam Murat Uz, Hınıslı yetim ve öksüz öğrencilerden oluşan 34 öğrenciyi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Demre'ye davet etti. Öğretmenler Elçin Şensöz, Cansu Dost ve Yakup Abak'ın eşlik ettiği Hınıslı öğrenciler, Demre'ye geldi.
Öğrencileri karşılayan Kaymakam Murat Uz, kaymakamlıkta öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler adına, anne ve babaları olmayan 4 kardeşe çiçek veren Kaymakam Uz, "Beni bazılarınız tanıyor. 3 yıl Hınıs Kaymakamı olarak görev yaptım. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına, sizlerin katılmasını istedim. Hınıs'ta çok güzel anılarım var. Bu anılarımın karşılığı olarak sizleri burada ağırlamak istedim. Bu bölgeyi size gezdireceğiz. Pazar günü de EXPO 2016 alanını gezdireceğiz. Kendinizi evinizde hissedin. Birçoğunuzun ilk kez denizle tanışacağını biliyorum. Buradan güzel anılarla, güzel dostluklarla ayrılmanızı istiyorum. Hoş geldiniz" diye konuştu.
Hınıslı öğrenciler Demre gezisi kapsamında Kekova'da tekne turuna katılacak. Noel Baba Müzesi, Myra, Andriake, Simena antik kentlerini ve Batık Kent'i gezecek öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katılacak, 24 Nisan günü de EXPO 2016 alanını gezecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!