Envar’ın Cambridge Sınav Başarısı

Güncelleme Tarihi:

Envar’ın Cambridge Sınav Başarısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 11:09

ÖZEL ANTALYA ENVAR EĞİTİM KURUMLARI, BÜNYESİNDE İKİNCİ KEZ UYGULANAN CAMBRİDGE SINAVLARI SONUCUNDA SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ.

Özel Antalya Envar Eğitim Kurumları, bünyesinde ikinci kez uygulanan Cambridge Sınavları (Starters, Movers, Flyers, KET ve PET) sonucunda sertifika almaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenledi.
Özel Antalya Envar Eğitim Kurumları, bünyesinde ikinci kez uygulanan Cambridge Sınavları sonucunda sertifika almaya hak kazanan öğrenciler için Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Törene Okul Kurucu Temsilcisi Mehmet Karakayalı, Genel Müdür Kadir Sözen, Ortaokul Müdürü Yüksel Arslan ve diğer okul yöneticilerinin yanı sıra Cambridge University Press’i temsilen Teacher Trainer Steven Ogden ile Antalya ve Mersin bölge temsilcileri katıldı. Karakayalı, dil eğitiminin önemine değindi. Açılış konuşmasından sonra geçilen ödül töreninde duygulu anlar yaşandı. Etkinlikte salonu dolduran veliler, tören boyunca öğrencilerinin kazanmış olduğu başarıların heyecan ve mutluluğunu yaşadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!