Emektar sanatçılar sahnede

Güncelleme Tarihi:

Emektar sanatçılar sahnede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2018 12:50

Emektar sanatçılar sahnede

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın kültür-sanat yaşamına müzik dinletileriyle damgasını vuran Müsiki Park Gazino Sahnesi'nde emekli sanatçılar 'Ustalara Merhaba' konserleriyle hatırlanıyor.

Nurdan Ayhan'ın yönetiminde emekli ses sanatçısı Yıldız Ayhan ile başlatılan 'Ustalara Merhaba' programına emeklilik sonrası Antalya'da yaşamını sürdüren Yüksel Alpdoğan konuk oldu. Sunumunu Nurdan Ayhan'ın üstlendiği konsere, ses sanatçısı Yıldız Ayhan da onur konuğu olarak destek verdi.

Alkışlarla sahneye çıkan Yüksel Alpdoğan, duygu yüklü ve neşeli şarkılar seslendirdi. Konserinde 'Eklemedir Koca Konak', 'Mendilimin Yeşili', 'Kement Attım' ve 'Nar Tanesi' gibi sevilen şarkıları seslendiren Alpdoğan'ın ardından Nurdan Ayhan, Timuçin Gönen, Sema Öncü, Sevim Erişen, Hasan Özkalay, Nazlı Akyurt, Mustafa Akyurt, Hülya Kababaş, Eyüp Kababaş, Selma Yılmaz, Aslı Göçer, Ali Kardaş da sahneye çıktı.

Sanatçılar sırayla Yüksel Alpdoğan'ın 'Bastık Kırıldı İğdenin Dalı', 'Taşa Basma iz Olur', 'Havada Kar Tanesi', 'Temir Ağa', 'Cevizin Yaprağı Dal Arasında', 'Şu Kışlanın Kapısına', 'Kalk Gidelim Şıh Bağı'na, 'Hangi Bağın Bağbanısın', 'Bugün Ayın Üçüdür', 'Vallahi O Yardı', 'Bahçede Yeşil Çınar' adlı şarkılarını seslendirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!