DYO Usta Ligi'nin şampiyonu Diyarbakır

Güncelleme Tarihi:

DYO Usta Liginin şampiyonu Diyarbakır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 12:09

DYO Usta Ligi'nin şampiyonu Diyarbakır

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da düzenlenen 'Dyo Usta Ligi 2017 Türkiye Şampiyonası' sonuçlandı. Boya ustalarının mücadelesinin kazananı, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü takımı oldu.

'Dyo Usta Ligi 2017 Türkiye Şampiyonası'nın ilki, 24-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya Kervansaray Lara Otel'de düzenlendi. Turnuva için tüm profesyonel boyacılar kendi bölge müdürlükleri tarafından belirlendi. 24 Temmuz'da Antalya'da bir araya gelen takımlar arasında çekilen kuralar sonucu beşer takımlı iki grup oluşturuldu ve turnuvaya start verildi. Karşılaşmalar Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği hakemler tarafından yönetildi. 2017 yılında 10 futbol takımı ile gerçekleştirilen turnuva, 2 ayrı grupta toplam 20 maç yapılarak, her 2 gruptan 2'şer takım yarı finale kaldı.

FİNALİN ADI: DİYARBAKIR-ANTALYA

Son derece çetin geçen maçlar sonunda Batı Marmara Bölge Müdürlüğü takımı, Antalya Bölge Müdürlüğü takımı, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü takımı ve Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü takımı yarı finale kalmayı başardı. Yarı final karşılaşmalarının ardından Antalya ve Diyarbakır takımları finale adını yazdırdı. Antalya karşısında mücadelenin ilk yarısında 1-1'le eşitliği yakalayan Diyarbakır, ikinci yarıda iki gol daha atarak şampiyon oldu.

Ödül töreninde kupayı DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran verdi. Serdar Oran, "Bizim yaptığımız iş dünyayı renklendirmek. Bunu da evlerimize getiren siz değerli ustalarımızsınız. Şimdiye kadar evlerimizi renklendiriyordunuz son dört gündür de sahaları renklendirdiniz" dedi.

Ödül töreni sonrasında ustalar doyasıya eğlenip şampiyonluklarını kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!