Dokuma şenleniyor

Güncelleme Tarihi:

Dokuma şenleniyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 12:02

Dokuma şenleniyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından kurulan Dokuma Fabrikası Kent Parkı'nın tanıtımı amacıyla bir diz etkinlik düzenlenecek.

Kepez Belediyesi tarafından park olarak düzenlenen Dokuma Fabrikası, Antalya'nın yeni şenlik alanı halini alıyor. Yaklaşık 14 yıldır kapalı olan Dokuma Fabrikası'nın 488 dönümden oluşan alanı modern bir yaşam merkezine dönüyor. Bu doğrultuda geçen yıl yapılan uçurtma şenliği gibi etkinliklerin ardından, bu yıl da 'Dokuma Şenlikleri' adı altında bir dizi şenlik yapılacak.

Bu yılın ilk şenliği, 9- 10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Bir döneme damga vurmuş Murat 124 marka otomobil sahiplerinden oluşan Kulüp 124 ile birlikte Mobylette ve Jawa Motosiklet Kulübü üyeleri, araçlarıyla sergi oluşturacak. Türkiye'nin yaklaşık 20 ilinden gelecek araç koleksiyonerleri, burada kamp kuracak. Üyeler, gelen ziyaretçilere araçlar hakkında bilgi verecek.

ESKİ EŞYALAR SERGİSİ

Kulüp 124 üyeleri ayrıca, eski eşyalardan oluşan sergilerini de getiriyor. Özellikle yolculukla ilgi bavullar, çantalar, hediyelik eşyalar, gramofonlar gibi eski eşyalar, Murat 124 model araçların yanı başında sergilenecek.

70'LER KONSERİ YAPILACAK

Şenliğin ikinci günü 10 Nisan'da, saat 14.00'te '70'ler Konseri' düzenlenecek. 'O Ses Türkiye'nin Antalyalı finalistlerinden Özgecan Güven olacak. Konserde Yasemin Kumral'ın 'Bimbambom', Tanju Okan'dan 'Öyle sarhoş olsam ki', Uğur Akdora'dan 'Neler oluyor hayatta', İlhan İrem'den 'Anlasana', Neşe Karaböcek'den 'Arım balım', Füsun Önal'dan 'Ah nerede', Erkin Koray'dan 'Çöpçüler', Emel Sayın'dan 'Mavi boncuk', Alpay'dan 'Fabrika kızı' o dönemin hit şarkılarından oluşacak repertuvarıyla halkla buluşacak.

UÇURTMA ŞENLİĞİ 21 NİSAN'DA

Dokuma alanından bir sonraki şenlik ise 21 Nisan'da yapılacak. Bu tarihteki uçurtma şenliğinde, 7'den 70'e katılım bekleniyor. Sadece çocukların değil, çocuklarıyla velilerin de eğlendiği uçurtma şenliği, burada ikinci kez yapılacak.

FOTOĞRAFLI





 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!