Değirmendere'de canlar buluşması

Güncelleme Tarihi:

Değirmenderede canlar buluşması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 12:45

Değirmendere'de canlar buluşması

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde Geleneksel Değirmendere Canlar Buluşması büyük bir coşkuya sahne oldu.

Kemer Değirmendere Mahallesi'nde bu yıl ilki düzenlenen Geleneksel Değirmendere Canlar Buluşması gerçekleştirildi. Kemer Belediyesi'nin desteğiyle Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Kemer Şubesi tarafından hafta sonu düzenlenen Değirmendere Canlar Buluşması, Değirmendere Mahallesi girişindeki meydanda yapıldı. AKD Kemer Şube Başkanı Ersegün Çam'ın ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü temsilen Meclis Üyesi Semih Top ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel katıldı. Buluşmada AKD Genel Başkan Yardımcısı Keziban Kaya, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, AKD Antalya Şubesi, AKD Konyaaltı Şubesi, Çorumlular Kültür Derneği, Erzincan Fırat Boyu Derneği, Muş Vartolular Derneği yöneticileri ve Kemerliler yer aldı.

AKD Kemer Şube Başkan Ersegün Çam, "Desteği için Kemer Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Bu buluşmamızı belediyemizin de desteğiyle geleneksel hale getirip ve her geçen yıl büyütmeyi düşünüyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

Katılımcılara Başkan Gül'ün selamını ileten Belediye Meclis Üyesi Semih Top da "Sosyal belediyecilik hizmetleriyle fark yaratan Kemer Belediyemiz ve Başkanımız Mustafa Gül, insanımızın sevgiyle kaynaştığı böyle etkinlere destek vermekten onur duymaktadır. Mutlu gününüzde de yaslı günlerinizde de sizin yanınızda olacağız" diye konuştu.

Değirmendere Canlar Buluşması'nda sahneye çıkan Adem Aslandoğan katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Etkinliğin assolisti Arzu Şahin sahneye aldığında ise coşku doruğa çıktı. Arzu Şahin'in hareketli şarkılarıyla halay çeken konuklar zaman zaman semah döndü. Çeşitli yemek ikramlarının da yapıldığı etkinlik akşama kadar devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!