Çocuklara teknolojinin olumsuzlukları anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara teknolojinin olumsuzlukları anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2018 09:51

Çocuklara teknolojinin olumsuzlukları anlatıldı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da kurulan Free School, teknolojinin çocuklarda yarattığı olumsuzluklara dikkat çekmek için 'Free School' adıyla kamu spotu hazırladı.

Free School Antalya Kurucusu Fatma Aksu, öğrencileriyle Ersoy İletişimi ziyaret ederek, cep telefonu, tablet gibi cihazların yaydığı radyasyon ve çocuklar üzerindeki etkileri hakkında bilgi aldı. Amaçlarının radyasyonun insan hayatındaki etkilerini anlamak ve çocukları bilinçlendirmek olduğunu belirten Aksu, "Eğitim sadece dört duvar arasında değildir. Yaşadığımız dünya çocuk için en iyi öğretmen. Yaptığımız geziler de çocuklarımızın yaşayarak, görerek, deneyerek, inceleyerek ve sorarak öğretmelerini sağlıyoruz. Free School olarak radyasyon ve teknolojinin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini anlatan bir kamu spotu hazırlıyorum. Bu çalışmayı farklı okullarla da paylaşacağım" dedi.

Çocuklar ziyaret sırasında Ersoy İletişim Kurucusu Halil Ersoy'dan bilgi alarak cep telefonlarının iç aksamlarını mikroskop altında inceledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!