Cilt Bakımı Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Güncelleme Tarihi:

Cilt Bakımı Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 15:41

MANAVGAT ŞULE MUZAFFER BÜYÜK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ BÜNYESİNDE AÇILAN CİLT BAKIMI, EPİLASYON VE KLASİK MASAJ TEKNİKLERİ KURSUNU BİTİREN 12 KURSİYERE TÖRENLE SERTİFİKALARI VERİLDİ.

Manavgat Şule Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde açılan cilt bakımı, epilasyon ve klasik masaj teknikleri kursunu bitiren 12 kursiyer sertifikalarını aldı.
Manavgat Şule Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde açılan Cilt Bakımı, Epilasyon ve Klasik Masaj teknikleri kursu sone ererken kursu başarıyla tamamlayan 12 kursiyer sertifikalarını aldı. Sertifika töreninde Manavgat Şule Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Yüksel, 4,5 ay süren kursun başarıyla sonuçlandığını söyledi. Kursiyerlerin sektörün ihtiyaç duyduğu alanlara başarılı bir şekilde hazırlandıklarını belirtin Yüksel, “kursiyerler elde ettikleri bu sertifikalar la hem işe girişlerinde onlar için önemli kapılar açabilecek hem de sektörün ihtiyaç duyduğu eğitimli personel sıkıntısını giderecek. Hayat boyu öğrenme kapsamında düzenlemiş olduğumuz kurslar bundan sonra da okulumuzda eğitim verdiğimiz branşlarda devam edecek" dedi.
Manavgat Şule Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi Güzellik Saç Bakım Hizmetleri Alan Şefi Filiz Kara Hüseyin ise "Cilt Bakım, Epilasyon ve Klasik Masaj Teknikleri kursumuz 10 yıldır yapmış olduğumuz kurslarımızın arasında yer almakta. Kursumuz 4 buçuk ay sürdü. 12 öğrencimizi mezun ederek sertifikalarını verdik” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!