CHP'liler Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etti

Güncelleme Tarihi:

CHPliler Berberoğlunun tutuklanmasını protesto etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 12:40

CHP'liler Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etti

Haberin Devamı

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - CHP Antalya İl Örgütü, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etti.
CHP Antalya Örgütü'nün bazı üyeleri, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto amacıyla Ankara'dan İstanbul'a yapılacak yürüyüşe katılmak için başkente gitti. İl Başkanı Mustafa Erdem'in de aralarında bulunduğu partililer 8 otobüsle sabah saatlerinde Ankara'ya ulaştı. Antalya'da ise partililer İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaparak tutuklamayı protesto etti. 
Açıklamayı yapan İl Başkan Yardımcısı Mustafa Köleoğlu, asıl suçluların yargılanmadığı, masum insanların hapsedildiği bir dönem yaşandığını söyledi.
Enis Berberoğlu'nun yıllarını medya özgürlüğü için harcadığını kaydeden Köleoğlu, "Hiçbir delil olmadan Enis Berberoğlu 25 yıla mahkum edildi. Bunu asla kabul etmiyoruz. Bu kararı verenler, bu kararın altında kalacaktır. 20 Temmuz darbesini yapanlar adaleti yok ettiler, demokrasiyi yok ettiler. Sivil darbeye 'hayır' diyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi teslim olmaz, boyun eğmez. Bugüne kadar cumhuriyet ve demokrasi için sürdürdüğümüz direniş aynı inanç ve kararlılıkla sürecektir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!