CHP Milletvekilleri’nden Şehitlik Anıtı Önünde Terör Açıklaması

Güncelleme Tarihi:

CHP Milletvekilleri’nden Şehitlik Anıtı Önünde Terör Açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 13:10

CHP ANTALYA İL YÖNETİMİ VE MİLLETVEKİLLERİ TERÖRE HAYIR DEMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİ. CHP ANTALYA İL BAŞKANI SEMİH ESEN, TERÖRE HAYIR DEMEK İÇİN DİK DURDUKLARINI VE YURTTA BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ ANLAYIŞINDAN HİÇ BİR ZAMAN VAZGEÇMEYECEKLERİNİ İFADE ETTİ.

CHP Antalya milletvekilleri Konyaaltı Varyant üzerindeki şehitlik anıtında toplanarak son yaşanan terör olaylarını kınadılar.
CHP Antalya İl Başkanlığı, CHP Antalya milletvekilleri Niyazi Kara, Çetin Osman Budak, Devrim Kök ve çok sayıda partilinin katılımıyla Konyaaltı Caddesi Varyant üzerinde bulunan şehitlik anıtında terör saldırılarına ilişkin bir açıklama yaptı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan İl Başkanı Semih Esen, Dağlıca’da meydana gelen saldırıda şehit düşen 16 askerin haberini aldıklarında telafisi mümkün olmayan acıları yaşadıklarını belirterek “Terör başlığı altında yer alan hiçbir metnin ama’sı yoktur. Teröre hayır dediğimizi ve silahların derhal bırakılması gerektiğini duyuruyoruz” dedi.
Kamuoyuna çağrıda bulunan Esen, “Yurtta barış, dünya da barış” anlayışımızdan ayrılmayacağımızı belirterek eli kanlı terör örgütüne hayır demeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!