Çandır'dan 29 Ekim mesajı

Güncelleme Tarihi:

Çandırdan 29 Ekim mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 17:34

Çandır'dan 29 Ekim mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Çandır, mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde başlattığımız bağımsızlık mücadelemizi taçlandıran cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin görevi. Bizler daha güçlü Türkiye için daha fazla üretip daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Demokrasinin yanı sıra eşitlik, özgürlük cumhuriyetin olmazsa olmazları. Cumhuriyetin en önemli unsuru demokrasiyi özümseyen, Atamızın Türk milletine işaret etiği muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi ulaştırma hedefiyle çalışan nesiller yetiştirmek hepimizin sorumluluğu."

"Anadolu her dinden, her ırktan, her dilden insanın barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığı kadim topraklardır. Ayrışmadan, ötekileşmeden bu kadim topraklarda cumhuriyetin değerleriyle birlikte yaşamak ortak arzumuz. Cumhuriyet Bayramını kutluyor önderimiz Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve bu topraklar uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!