Canbazoğlu ve Saraç ailesinin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Canbazoğlu ve Saraç ailesinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 11:01

Canbazoğlu ve Saraç ailesinin mutlu günü

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyesi Mustafa Ayanoğlu'nun yeğeni Hasan Canbazoğlu ve Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç'ın kızı Sultan Saraç, dünya evine girdi.

Antalya'da aile şirketinde yöneticilik yapan Sultan Saraç ve garimenkul danışmanı Hasan Canbazoğlu, Kremlin Palace Otel'de düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. İki yıldır nişanlı olan çiftin düğün törenine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın ve Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir, Muratpaşa Tapu Müdürü Ümit Yiğit, ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, eski milletvekilleri Adil Aydın, Mehmet Baysarı, Kemal Çelik, eski belediye başkanları Hasan Subaşı ve Mehmet Manavoğlu, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Davetlileri, gelinin babası ve annesi Adnan- Ayşe Saraç ile damadın dedesi Ahmet Ayanoğlu ile dayısı Mustafa Ayanoğlu karşıladı. Yaklaşık 1000 davetlinin katıldığı törende, çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu ve diğer protokol üyeleri yaptı. Bakan Çavuşoğlu, evlilik cüzdanını Sultan Canbazoğlu'na verip mutluluklar diledi. Vali Karaloğlu ve diğer protokol üyeleri çifti tebrik etti.

Gelin ve damadın açılış danslarıyla başlayan düğünde, davetliler yöresel oyunlar, zeybek ve roman havaları eşliğinde eğlendi. Geç saatlere kadar süren düğünde, davetliler Sultan ve Hasan Canbazoğlu çiftini tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!