Çanakkale şehitleri Finike'de anıldı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale şehitleri Finikede anıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 13:46

Çanakkale şehitleri Finike'de anıldı

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Finike'deki törenler Yunuslu Park'taki çelenk törenin ardından Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda devam etti. Programa, Kaymakam Bahattin Alp Aslanköylü, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Erol Möngü, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Cenk Caka, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, daire müdürleri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Finike Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, oratoryo ve müzik gösterileri sunuldu, şiirler okundu ve slayt gösterisi yapıldı.

Program sonunda Kaymakam Bahattin Alp Aslanköylü ve diğer protokol üyeleri Finike Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerini kutladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!