Bu pazarda her şey bedava

Güncelleme Tarihi:

Bu pazarda her şey bedava
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2018 10:59

Yardım Gönüllüleri Eğitim ve Proje Derneği’nin Antalya’da kurduğu pazar, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

YOKSUL AİLELERE ‘BEDAVA PAZAR’ YARDIM Gönüllüleri Eğitim ve Proje Derneği, Antalya’da kurduğu ‘Bedava Pazar’da ihtiyaç sahibi ailelerle eşya yardımında bulunmak isteyenleri bir araya getiriyor. Gönüllülerden toplanan eşyaları pazar tezgahlarına koyan dernek üyeleri, ailelerin gelip ihtiyaçlarını almalarına imkan sağlıyor. İhtiyacı olan ailelerin bir pazar arabasını geçmeyecek kadar eşya almaları kuralıyla yardımın eşit dağıtılması amaçlanıyor.

80 AİLENİN YÜZÜ GÜLDÜ Antalya’da 4 yıldır yürüttükleri pazar projesinin ‘Sivil Düşün’ adlı Avrupa Birliği Programı tarafından ödüllendirildiğini belirten Dernek Başkanı Umut Araz, gönüllüler aracılığıyla yaptıkları çalışmayla ilgili şöyle bilgi verdi: “Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz bedava pazarımıza götürdüğümüz bir kamyon eşyayı 80 ailemize dağıttık. Havaların serinlediği bu dönemde özellikle çocukların ihtiyaçlarını karşılamak çok hale geliyor.”

Haberin Devamı

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU Bu pazardan yüzü gülerek ayrılanların mutluluğuna ortak olmanın huzurunu yaşadıklarını söyleyen Araz, “Kimi yiyeceklerini kimi giyeceklerini paylaşıyor. Burada herkes evde dinlenmek yerine sırtında eşya taşımayı ve yardım isteyenlerle yardım edenleri buluşturmayı tercih ediyor. En sevdiğim çocukların kolilerce oyuncağı alırken yaşadığı mutluluk. Gerçekten de görülmeye değer. Eşya veren güzel insanlara hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!