Bir mezuniyet gururu daha

Güncelleme Tarihi:

Bir mezuniyet gururu daha
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 17:25

Bir mezuniyet gururu daha

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - HAS Okulları Anadolu Lisesi, bu yıl 76 mezun verdi. Mezuniyet töreninde öğrencilerin başarılarının yanı sıra dans ve performansları öğretmenleri ve velilerine haklı gurur yaşattı.

Antalya Özel HAS Okulları'nın ilk ve ortaokul mezuniyet töreninin ardından bu kez de Anadolu Lisesi'nin mezuniyet balosu yapıldı. HAS Okulları Anadolu Lisesi'nden mezun olan 76 öğrenci için bir otelde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene HAS Okulları Kurucusu Derya Halil Kaya, Genel Müdür Seçil Çimen, öğretmenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

ÖĞRENCİ VE VELİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

Açılış konuşmasını yapa Seçil Çimen, her anlamda özel bir gece yaşadıklarını söyledi. HAS Okulları olarak 5'inci yıllarını doldurduklarını ifade eden Çimen, “Önce öğrencilerimize okulumuza yakışır öğrenciler oldukları için teşekkür ediyorum. Sonra değerli velilerimize, Antalya'da 300'ü aşkın özel okul varken bize güvenip yavrularını emanet ettikleri için teşekkür ederim. Son olarak da 700 öğrenciyi eğiterek bu dönemde adeta Don Kişotluk yapan kurucumuz Derya Halil Kaya'ya teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN DUYGUSAL VEDA

Gecede şıklık yarışına giren öğrenciler, dans ve performanslarıyla beğenildi. Mezun olan 12'nci sınıf öğrencileri, bayrak ve flamayı 11'inci sınıflara devrederken, okul birincisi Hale Nur Kumcuoğlu, 2'ncisi Damla Özgül ve 3'üncü Ilgın Bilgen'e Okul Genel Müdürü Seçil Çimen tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi. Okul birincisi Hale Nur Kumcuoğlu, 'sevgi' konulu duygusal bir veda konuşması yaptı. “Bize yapılan yatırımların meyvelerini alma zamanı geldi. Okuluma, öğretmenlerime ve anneme teşekkür ediyorum. Elveda okulum, sevgiyle" diyen Kumcuoğlu, okul kütüğüne isimliğini çaktı.

Mezuniyet belgelerini sınıf öğretmenlerinden alan öğrenciler, mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından kep fırlattı. 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını coşkuyla sallayan öğrenciler, Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür'ün konseri eşliğinde doyasıya eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!