Bayram ve festivalde Kemer'e yıldız yağacak

Güncelleme Tarihi:

Bayram ve festivalde Kemere yıldız yağacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2016 14:22

Bayram ve festivalde Kemer'e yıldız yağacak

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde Ramazan Bayramı ve belediyenin düzenlediği Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde Bülent Ersoy, Funda Arar, Mustafa Sandal ve Serdar Ortaç sahne alacak.
Kemer'de Ramazan Bayramı dolayısıyla eğlence merkezlerinde konserler düzenlenecek. Bayramın ilk günü Club Aura'da Serdar Ortaç sahneye çıkarken, ikinci gün ise DJ Uğur Kirik tatilcileri coşturacak. Aynı gün Club İnferno'da ise ünlü DJ David Vendetta DJ kabinine geçecek. Bayramın üçüncü günü Club Aura'da Merve Özbey ve Erdem Kınay konser verecek. Club İnferno'da 8 Temmuz günü ise İlyas Yalçıntaş sahneye çıkacak.
Bayramdan sonra ise Kemer Belediyesi'nin düzenlediği 13'üncü Altın Nar Festivali başlayacak. 8 Temmuz'da kortej yürüyüşüyle başlayacak festivalde, aynı gün Okan Karacan ve İpek Tanrıyar'ın sunuculuğunu yapacağı program kapsamında Hasan Yılmaz, ardından da ünlü sanatçı Bülent Ersoy konser verecek. 9 Temmuz'da pop şarkıcısı Simge ve Mustafa Sandal'ın sahneye çıkacağı festival, 10 Temmuz günü O Ses Türkiye ile ünlenen Emre Sertkaya ve Funda Arar konseriyle sona erecek.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!