BATAB Fotoğraf Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

BATAB Fotoğraf Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2018 15:02

BATAB Fotoğraf Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - BATI Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'nin (BATAB) bu yıl ilkini düzenlediği 'Dört Mevsim Konyaaltı ve Dünden Bugüne Döşemealtı Fotoğraf Yarışması', düzenlenen ödül töreni ve sergi açılışı ile son buldu.

Konyaaltı Belediyesi ve BATAB Başkanı Muhittin Böcek'in öncülüğünde düzenlenen 'Dört Mevsim Konyaaltı ve Dünden Bugüne Döşemealtı Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren isimler ödüllerini aldı. Konyaaltı Belediyesi fuaye alanıda düzenlenen ödül töreni ve sergi açılışına, BATAB Müdürü Mustafa Gürbüz, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer, Döşemealtı Belediyesi Meclis Üyesi Ali Acır, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Fotoğraf Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Nafia Özdemir Hanyaloğlu, Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkanı Mehmet Boyacı, Grafik Sanatçısı Himmet Öcal ve TFSF Temsilcisi Ali Aral'ın yanı sıra çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan BATAB Müdürü Mustafa Gürbüz, ilkini gerçekleştirdikleri fotoğraf yarışmasıyla amaçlarının Konyaaltı ve Döşemealtı'na bir fotoğrafçı gözüyle bakmak olduğunu söyledi. Ortaya çıkan sonuçtan oldukça memnun olduklarını dile getiren Gürbüz, dereceye giren isimleri tebrik ettiğini bildirdi.

Konuşmaların ardından dereceye giren isimlere ödülleri verildi. Dört Mevsim Konyaaltı ismiyle yarışmaya katılan isimlerden Mustafa Gümüş birinci, Niyazi Şahin ikinci, Mustafa Kiraz üçüncü oldu. Mansiyon ödülüne ise Ramazan Bozca değer görüldü. Dünden Bugüne Döşemealtı ismiyle yarışmaya katılan isimlerden ise Hasan Serbest ikinci, Hasan Güzel üçüncü olurken, Özgür Donmaz da mansiyon ödülü aldı. Dereceye giren isimlere verilen ödüllerin ardından sergi açılışı gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!