Başpehlivanlar eğitimde

Güncelleme Tarihi:

Başpehlivanlar eğitimde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 14:10

Başpehlivanlar eğitimde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KIRKGÖZ Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, bir ay sürecek kış kampına girdi. Antrenör Kemal Yıldız yönetiminde yeni sezona hazırlanan başpehlivanlar, haftanın 5 günü sahada, 1 günü salonda eğitim görüyor.

Başpehlivanlar Orhan Okulu, Hüseyin Gümüşalan, İsmail Koç, Serkan Serttürk, Ali Altun ile başaltı boyunda Mustafa Okulu, küçük orta büyük boyda Semih Yılmaz ve deste küçük boyda Adem Ayseli Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerinde bir ay sürecek kış kampına girdi. Sezonun ilk antrenmanı öncesi Şehit Er Tevfik Cebeci stadında mini futbol gösterisi yapan başpehlivanlar, daha sonra idmana başladı.

İlk saha antrenmanına koşu ile başlayan güreş takımı, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından bellerine bağladıkları ağırlıklarla koşarak devam etti. 5 kilo ağırlığındaki toplarla yaptıkları çalışmanın ardından şınav, mekik ve halata tırmanma ile kol kaslarının güçlenmesi için halat sallama antrenmanı yapan başpehlivanlar, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 idman yapıyor.

Kamp programı hakkında bilgi veren antrenör Kemal Yılmaz, “2017 bizim için aslında başarılıydı. Hedef Kırkpınar'da altın kemerdi. Orhan final yaptı. Er meydanlarına 2 yeni başpehlivan kazandırdık. 2018 yılı hazırlıklarına 1 ay önce Kumluca'da başladık. Şimdi ise Döşemealtı'nda 1 ay sürecek kış kampına girdik. İnşallah 2018'de altın kemeri alacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!