Başkanlar sahaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlar sahaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 17:58

 Başkanlar sahaya çıktı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Kulübü'nü Avrupa'nın en modern tesisinin sahibi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 7 Ocak'taki açılıştan sonra ilk kez Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ne geldi.

Menderes Türel, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Emin Altıner, A Takım Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Genel Menajer Servet Çavuşoğlu, eski hakemlerden Sadık Deda, Antalyaspor eski futbolcusu ve antrenör Orhan Atik ile minyatür kale maç yaptı.

TÜREL 2 GOL ATTI

Başkan Türel ile Teknik Direktör Çalımbay, aynı takımda yer aldı ve Başkan Öztürk'ün takımına karşı mücadele etti. Rıza Çalımbay'ın her zamanki hırslı hali nedeniyle heyecanlı ve zaman zaman da esprili geçen maçı, Başkan Öztürk'ün takımı 5-2 kazandı. Türel, 5-2 yenilen takımının 2 golünü de atan isim oldu.

Maçtan sonra antrenman sahasına gelen futbolcularla selamlaşıp Çaykur Rizespor maçı için başarı dileyen Başkan Türel, takım kaptanı Samuel Eto'o ile bir süre sohbet etti. Türel, Öztürk ve Çalımbay ile yaptığı sohbette, Galatasaray maçı için, "Çok iyi oynadığımız ve pozisyonlar bulduğumuz maçta talihsizce yenildik. Ama takımımızın mücadelesi gerçekten her türlü takdire değerdi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!