Başkan Yücel zabıta personeliyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yücel zabıta personeliyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 14:46

Başkan Yücel zabıta personeliyle buluştu

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Zabıta Haftası münasebetiyle Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personeller ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personeller ve ailelerinin katılımıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi. 120 personel ve ailelerinin yer aldığı kahvaltıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Zabıta Müdürü Hasan Akın, "Başkanımız Adem Murat Yücel'in büyük destekleriyle 1 haftadır devam eden Zabıta Haftası kutlamalarımızın son gününde personellerimiz ve siz değerli aileleriyle bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bütün zabıta personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, "Gece gündüz demeden özveriyle çalışan siz kıymetli personellerimiz ve onların en büyük destekçisi olan değerli ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Zabıta Haftası'nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, personellerinin aileleriyle yakından ilgilenirken, çocuklarını da unutmadı. Yanında getirdiği oyuncakları tek tek çocuklara dağıtan Başkan Yücel, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!