Başkan Tütüncü'nün site ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncünün site ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 17:39

Başkan Tütüncü'nün site ziyaretleri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her hafta farklı mahallelerde site ziyaretleri yaparak vatandaşların taleplerini dinliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, site ziyaretlerini Varsak- Karşıyaka Mahallesi'nde sürdürdü. Beyt, Huzurkent ve Ergin sitelerini ziyaret eden Başkan Tütüncü, site yöneticilerinin ve sakinlerinin temel belediyecilik hizmetleriyle ilgili taleplerini dinledi. Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren site sakinleri, toplu ulaşım, çevre temizliği, bahçe peyzajı ve açık hava spor etkinliği alanı gibi talepleri dile getirdi. Başlan Tütüncü, belediyesiyle ilgili taleplerin yapılması için bürokratlarına talimat verirken, toplu ulaşımla ilgili istekleri de telefonla aradığı Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarına iletti.

'7 GÜN 24 SAAT HEMŞEHRİLERİMİN EMRİNDEYİM'

Hemşehrilerinin hizmet taleplerini yerine getirmek için mesai anlayışı olmadan gece-gündüz çalıştıklarını belirten Hakan Tütüncü, "Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde 9 yıllık görev süremde rekor düzeyde mahalle parkı, asfalt, yeni yol çalışması gerçekleştirdik. Mahallemize yeni hizmetler getirmek için de aralıksız çalışıyoruz. 7 gün 24 saat hemşehrilerimin emrindeyim. Siteleri ziyaret ederek; hem gönül birlikteliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiriyor hem de talep ve beklentilere birlikte çözüm üretiyoruz" dedi.

İlçesindeki site ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten Tütüncü'ye meclis üyeleri Ali Fidan ile Mehmet Yarbaş da eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!