Başkan Genç'in muhtarları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gençin muhtarları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 14:12

 Başkan Genç'in muhtarları ağırladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şubesi üyesi ve Muratpaşa İlçe muhtarlarını ağırladı.
Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve beraberindeki 22 mahalle muhtarıyla Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti. Başkan Genç, muhtarlara projeleri hakkında bilgiler verdi.
Başkan Yılmaz da "Belediye başkanımızın projelerini yakından takip ediyoruz. Kendisi daha önce bir köy görünümünde olan ilçeyi kentin en modern yaşam merkezi haline getiriyor. Güzel havası ve tarihi dokusuyla Döşemealtı İlçesi'ni yakından takip ediyoruz. Burada muhtarlarla olan yakın ilişkilerin de bilincindeyiz" dedi.
'DÖŞEMEALTI, YAŞANACAK BİR BÖLGE'
Belediye Başkanı Turgay Genç ise yaklaşık 400 kilometre yeni yol açtıklarına değinerek, "Antalya'nın en büyük merkez ilçesi konumundayız. Burayı insanlar yaşamak için tercih ediyor. Biz de yaptığımız projelerle ilçeyi çok daha yaşanılabilir bir yer haline getirmeye çalışıyoruz" dedi. Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Turgay Genç'e çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!