Başkan Böcek, çocukların bayramını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, çocukların bayramını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 15:22

Başkan Böcek, çocukların bayramını kutladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 'Mutlu Dahiler Çocuk Kulübü' öğrencileri, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'Mutlu Dahiler Çocuk Kulübü' öğrencilerini ağırladı. Başkan Böcek, kırmızı beyaz renklere bürünmüş, minik çocukların ziyaretiyle büyük mutluluk yaşadı. Çocuklar, Konyaaltı Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla 23 Nisan şarkıları söyledi. Başkan Muhittin Böcek, çocuklara eşlik ederek, 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerin bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Başkan Böcek, çocuklardaki 23 Nisan heyecanını gördüğünde, mutluluğunun daha da arttığını belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; dünya da kutlanan tek çocuk bayramı. Çocuklarımıza 23 Nisan'ın önemini anlatmalı, onların bayramını en güzel biçimde yaşamalarını sağlamalıyız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdaki, bu heyecanı gördükçe mutluluğumuz artıyor. Bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

Mutlu Dahiler Çocuk Kulübü Kurucu Müdürü Nazan Tuğral ise konuşmasında Başkan Muhittin Böcek'e çocukları misafir ettiği için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!