AVM'de imza kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

AVMde imza kuyruğu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 08:53

AVM'de imza kuyruğu

Haberin Devamı



Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)- TÜRK edebiyatının genç yazarlarından 'Bana Seni Seviyorum Deme Sev' kitabıyla ilgi çeken Miraç Çağrı Aktaş, Shemall Alışveriş Merkezi'nde kitaplarını imzaladı.

Shemall AVM içindeki D&R mağazası önünde kitaplarını imzalayan 'aşkın büyüleyici kalemi' olarak ünlenen Miraç Çağrı Aktaş, kitaplarında aşkları, âşıkları ve sevgilileri temsil ettiğini söyledi. Hayranlarıyla sohbet eden, kitabını imzalayarak fotoğraf çektiren Aktaş, büyük ilgi gören 'Bana Seni Seviyorum Deme Sev' adlı kitabının içeriği hakkında da bilgi verdi. Aktaş, kitabın 4 yıl süren çalışmanın sonucunda ortaya çıktığını söyledi.

Henüz yolun başında olduğunu ifade eden Miraç Çağrı Aktaş, "Bir yazarın, şairin kitabının okunması, övgülerle bahsedilmesi kişiyi çok mutlu eder, daha güzel eserleri ortaya çıkarmasına katkı koyar. 15 yaşımdan beri internetle içli dışlı olduğum için yazar ve okur çevrem çok genişledi. Yazar olmak en büyük hayalimdi. Bugün hayalim gerçek oldu. Kitaplarıma ilgi gösteren genç okurlara teşekkür ediyorum. Onların sayesinde var oldum" diye konuştu.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde dünyaya gelen, Turizm Meslek Lisesi'nden mezunu Miraç Çağrı Aktaş'ın, 'Bana Seni Seviyorum Deme Sev', 'Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir', 'Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle' adlı yayımlanmış roman türü kitapları bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!