ATSO MECLİSİ KIRMIZI DEDİ

Güncelleme Tarihi:

ATSO MECLİSİ KIRMIZI DEDİ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2022 10:58

ATSO’yu yönetecek isimlerin belirlendiği seçim soluk soluğa geçti. Sandık başına giden 117 meclis üyesinden 59’u kırmızı listeyle yarışan Davut Çetin’i tercih ederken, mavi listeyle yarışa giren Ali Bahar 58 oy aldı. Bu sonuçla Çetin, yeniden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Haberin Devamı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO), önümüzdeki 4 yıl görev alacak 49 meslek komitesindeki 283 meslek komite üyesi ve 117 meclis üyesinin ardından, yönetim kurulu başkanı, üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimi yapıldı. 1 Ekim Cumartesi günü seçilen 117 meclis üyesinin sonucu tayin ettiği yarış saat 10.00’da başladı.

SAYIM ERKEN BAŞLADI
Sandıkların 15.00’te kapanacağı açıklandı ancak 117 üyenin tamamı saat 11.59’da oy kullanma işlemini tamamlayınca 3 saat önce oy sayma işlemine geçildi. Kırmızı listeyle yarışan Davut Çetin, mavi listeyle yarışan Ali Bahar tarafından belirlenen gözlemciler oy sayımını büyük bir dikkatle takip etti.

‘ANTALYA’YA SÖZ VERİYORUZ’
Sayım sonucunda kırmızı listeyle yarışan Davut Çetin 59, mavi listeyle yarışan Ali Bahar ise 58 oy aldı. Bu sonuçla Çetin, yeniden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Sonuçların kesinleşmesinin hemen ardından açıklama yapan Çetin, “140 yıllık çınarımızın bayrağını daha da yukarı çıkarmak için tüm Antalya’ya söz veriyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönemde yine tüm sektörlerimizi, Antalya ekonomisini, kent kültürünü, sanatını, estetiğini ve kente dair her şeyi ATSO olarak destekleyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

ATSO MECLİSİ KIRMIZI DEDİ

YÖNETİMDE 3 MAVİ
Yönetim kurulu başkanı ve üyelerini belirleyeceği seçimde Davut Çetin’in kırmızı yönetim kurulu listesinde, Mustafa Atılgan, Süleyman Özer, Hasan Tunç, Ayhan Yıldırım, Osman Çoban, Selçuk Şahin Yılmaz, Kenan Çelik, Atila Uğur, Mücahit Turgut ve İbrahim Ethem Culfa yer aldı. Ali Bahar’ın mavi yönetim kurulu listesinde ise Boğaçhan Göksu, Mehmet Dikmen, Murat Totoş, Hatice Öz, Fatih Kabadayı, Ali Özgür Karagöz, Hüseyin Sarı, Yusuf Hacısüleyman, Hakan Pakalın ve Mustafa Yayla vardı. Yapılan oylama sonucunda, kırmızı listedeki Mustafa Atılgan, Hasan Tunç ve İbrahim Ethem Culfa’nın yerine yönetim kuruluna mavi listedeki Yusuf Hacısüleyman, Hüseyin Sarı ve Mehmet Dikmen girdi.

Haberin Devamı

MECLİS BAŞKANI SEÇİLECEK
ATSO seçimleri bugün yapılacak Meclis Başkanlık Divanı seçimleri ve komisyon seçimleriyle sona erecek. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Süleyman Özer
Ayhan Yıldırım
Osman Çoban
Selçuk Salih Yılmaz
Kenan Çelik
Atila Uğur
Mücahit Turgut
Hüseyin Sarı
Mehmet Dikmen
Yusuf Hacısüleyman

 

BAKMADAN GEÇME!