ANTGİAD'tan eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

ANTGİADtan eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 12:42

ANTGİAD'tan eğitime destek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) tarafından organize edilen bilgi yarışmasında Varsak İmam Hatip Ortaokul'u birinci oldu.

ANTGİAD ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmaya, Halil Akyüz Ortaokulu, Baraj Ortaokulu ve Varsak İmam Hatip Ortaokulu katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün de izlediği yaışma hakkında ANTGİAD Başkanı Volkan Barutcu bilgi verdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" sözlerini hatırlatan Başkan Barutcu, "Bu anlamda bize düşen görev gençlerimize yol göstermek, önlerindeki engelleri aşmalarına destek olmaktır, amacımız güneş yüzlü çocuklarımızın yüzünü güldürmektir" dedi.

Gençlerin sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde üstlendikleri görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerinden şüphelerinin olmadığını vurgulayan Barutcu, "Bugün bu salonda geleceğe sahip çıkacak ve ülkesini gelişmiş ülkelerin zirvesine taşıyacak gençleri görüyorum. Yarışmamızda maddi manevi katkıda bulunan değerli ANTGİAD Üyelerimize ve yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yarışmada, Varsak İmam Hatip Ortaokul'u birinci, Halil Akyüz Ortaokulu ikinci, Baraj Ortaokulu ise üçüncü oldu. Yarışmada okullarını temsil eden öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!