Antalyaspor'un hedefinde lider var

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporun hedefinde lider var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 14:59

Antalyaspor'un hedefinde lider var

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, ligin 4. hafta erteleme maçında SELKA Eskişehir'i ağırlayacak.

Antalyaspor, 27 Kasım Salı günü saat 17.00'da Antalya Spor Salonu'nda SELKA Eskişehir'le karşılaşacak. Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, 4'üncü hafta erteleme maçından galip ayrılmak istediklerini kaydetti. 8 maçta mağlubiyet almadan yoluna devam eden bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Işık, "Gerçekten çok kaliteli ve üst düzey bir takım. 4. hafta erteleme müsabakası oynayacağız onlarla. SELKA Eskişehir'le Avrupa Kupası müsabakalarından dolayı maçımız ertelenmişti. Takımımızda Sergııy haricinde eksik oyuncumuz yok. Sergııy'in de menüsküsünde bir yırtık tespit edildi. 3 hafta sonra aramıza dahil olacak. Sergııy haricinde tam kadro olarak maça hazırız" dedi.

'PAROLAMIZ GALİBİYET'

Çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Fatih Işık, “Tüm Antalyaspor sevdalılarını, taraftarlarımızı Antalya Spor Salonu'na davet ediyoruz. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız olacak. Bu önemli müsabakada kapasitemizi biliyoruz. Antalyaspor olarak lideri devirmenin hesaplarını yapıyoruz. Bir hafta boyunca takımla beraber taktiksel olarak çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Zor bir maç oynayacağız. Parolamız galibiyet. Galip gelerek lideri devirerek çıkışımızı galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!