Antalyaspor'dan ortaokula ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspordan ortaokula ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 17:26

Antalyaspor'dan ortaokula ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR, Antalya’nın Döşemealtı İlçesine bağlı Killik Mahallesi’nde bulunan Killik Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çelik, Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Genel Menajer Cem Deda, Yardımcı Antrenör Tamer Sivrikaya ve futbolcular Nazım Sangare ile Jean Armel Drole, Killik Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okuldaki tüm sınıfları tek tek gezerek derse konuk olan kırmızı beyazlılar, öğrencilerle sıralara oturup sohbet etti. Ziyaret boyunca Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile futbolculardan imza alma şansı yakalayan çocuklar, kırmızı beyazlıları tezahüratlar eşliğinde uğurladı.

Okul ziyaretinin ardından Döşemealtı’nın meşhur halılarını da görmek için halı tarlasını ziyaret eden kırmızı beyazlılar, sonrasında Killik Köyü halkının hazırladığı tarhana çorbası, gözleme ve ayrandan oluşan yemekleri yiyerek bölgesel lezzetleri tattı. Yer sofrasında yemek yiyen futbolcular Nazım Sangare ve Jean Armel Drole gözleme ve ayranı çok beğendiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!