Antalyaspor'da hedef Kasımpaşa'yı yenmek

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda hedef Kasımpaşayı yenmek
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 13:17

- Antalyaspor Basın Sözcüsü Ceylan:- "Kasımpaşa maçında hedefimiz 3 puan. Rakibimiz güçlü, oturmuş bir kadrosu var. Son haftalarda tempoları düştü bizim de yükselen bir performansımız var. Bu maçtan mutlu ayrılacağız"

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacakları Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un ligin ikinci yarısına kadrosunu güçlendirerek girdiğini anlattı.

Yeni teknik direktörleri Jose Morais ile daha tempolu ve mücadeleci bir oyun yapısını uygulamaya başladıklarını belirten Ceylan, bu oyun yapısını da her geçen hafta geliştirdiklerini dile getirdi.

Sivasspor maçında çok gol pozisyonuna giremediklerini hatırlatan Ceylan, Sivasspor karşısında oyunu kontrol etmesini bildiklerini ve güçlerini rakibe hissettirdiklerini kaydetti.

Antalyaspor'un daha iyi bir futbol ortaya koyacağına inandıklarını dile getiren Ceylan, "Kasımpaşa maçında hedefimiz 3 puan. Rakibimiz güçlü, oturmuş bir kadrosu var. Son haftalarda tempoları düştü bizim de yükselen bir performansımız var. Bu maçtan mutlu ayrılacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!