Antalya'da yılın düğünleri

Güncelleme Tarihi:

Antalyada yılın düğünleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 12:17

Antalya'da yılın düğünleri

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - TURİZMİN başkenti Antalya'da yıl boyunca gerçekleşen bazı düğünler, siyaset, iş, sanat ve spor camiasının yanı sıra, sosyetik isimleri bir araya getirdi.

Düğünlerin popülerliğini nikah şahitlerinin ve davetlilerin isimleri belirledi. Düğünler Antalya'nın 5 yıldızlı otellerinde gerçekleşti. Kimisi oğlunu, kimisi kızını evlendirdi, kimisi de 'hayat arkadaşım' dediği sevgilisiyle dünyaevine girdi. Yılın düğünlerinin ortak noktası, konukların isimleri kadar organizasyonların büyüklüğü oldu.

CUMHURİYET BAYRAMINDA NİKAH

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin'in oğlu Mehmet Çetin'in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı Yağmur İnceoğlu ile Mardan Otel'deki düğünü, hafızalara kazındı. Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile çok sayıda davetli katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel'in kıydığı nikahta, Mehmet Çetin'in nikah şahitliğini Faruk Çelik ile Çetin Osman Budak, Yağmur İnceoğlu'nun şahitliğini ise yakınları Hediye Orun ve İlayda Kızmaz yaptı.

SİYASET, İŞ, SPOR DÜNYASI BULUŞTU

25 Mart akşamı Mardan Otel, dönemin Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer'in Mine Koç ile düğününe ev sahipliği yaptı. Düğün, siyaset, spor ve iş dünyasını bir araya getirdi. Çiftin nikah şahitliklerini, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dönemin Antalya Valisi Muammer Türker, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Antalyaspor'un Kamerunlu golcü ismi Samuel Eto'o ve Barselona'nın Türk yıldızı Arda Turan yaptı.

MÜDÜR TONBUL'UN OĞLUNA GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Antalya eski Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un kimya mühendisi oğlu Kürşat Tonbul ile maliye memuru Mehtap Say ise 14 Mayıs tarihinde dünya evine girdi. Hotel Su'nun balo salonundaki nikahı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Antalya eski Valisi Muammer Türker, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Muğla Valisi Amir Çiçek, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara yaptı. Düğün, kentin iş, siyaset, emniyet, bürokrasi, medya, sanat, spor ve turizm dünyasını buluşturdu.

PROTOKOL DÜĞÜNÜ

ATSO Meclis Üyesi Mustafa Ayanoğlu'nun yeğeni Hasan Canbazoğlu ve Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç'ın kızı Sultan Saraç, Kremlin Palace Otel'de dünya evine girdi. 3 Ekim akşamı gerçekleşen düğüne, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Ak Parti milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın ve Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir, Muratpaşa Tapu Müdürü Ümit Yiğit, ATSO Başkanı Davut Çetin, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, eski milletvekilleri Adil Aydın, Mehmet Baysarı, Kemal Çelik, eski belediye başkanları Hasan Subaşı ve Mehmet Manavoğlu, eski il emniyet müdürü Cemil Tonbul, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

GÜZEL SUNUCUYA MASAL GİBİ DÜĞÜN

Sunucu Pınar Mater, işadamı Ertuğrul Kahraman ile hayatını birleştirdi. 30 Eylül akşamı Hotel Su'da gerçekleşen düğün iş, sanat, siyaset ve medya dünyasını bir araya getirdi. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı. Nikah şahitliklerini ise eski bakanlardan Yüksel Yalova ve işkadını Nadire İçkale ile sanatçılar Ferman Toprak ve Serkan Kaya yaptı. Kızı gibi tv programcısı ve sunucusu Nesrin Mater ile Kahraman ailesinin karşıladığı misafirler, Mehtap, Serkan Kaya ve Ferman Toprak'ın mini konseriyle coştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!