ANTALYA’DA ONLINE MÜZAYEDE

Güncelleme Tarihi:

ANTALYA’DA ONLINE MÜZAYEDE
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2020 08:23

Antika koleksiyonerlerini pandemi koşullarında buluşturmak için müzayedeleri dijital platforma taşıyan Mehmet Celkan, Antalya’da bir ilke imza atarak ‘online mezat’ gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

KOVID-19 günlerinde yaygınlaşan ‘online’ etkinliklere müzayede organizasyonları da eklendi. Antalya’nın ilk online müzayedesini düzenleyen Mehmet Celkan, karma mezatlarda antika ürünler, kitap, hat, plak, model araba, pul, kartpostal, efemera, el yazmaları gibi objeleri satışa çıkarttıklarını belirtti.

İNTERNETE TAŞIDI
Antalya ve İstanbul’da düzenlediği müzayedeleri, pandemi sürecinde internet ortamına taşıma kararı alan Celkan, Kovid - 19 salgını nedeniyle evlerine kapanan koleksiyonculara ulaşarak 9 mezata imza attı.

KOLEKSİYONCU PLATFORMU
İnternet müzayedeleri hakkında bilgi veren Mehmet Celkan, “Çeşitli obje ve ürünlerin koleksiyonunu yapanlar düzenlediğimiz bu organizasyonlara link üzerinden katılıyorlar. Yaptığımız işi koleksiyoncuları bir araya getiren, ürünlerini değerlendirmelerini sağlayan bir platform olarak özetleyebiliriz. Yasalar çerçevesinde tüm antika eser ve koleksiyon ürünleri müzayedelerimizde yer alıyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!