Antalya'da Gençlik Bayramı coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada Gençlik Bayramı coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 11:54

Antalya'da Gençlik Bayramı coşkusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98'nci yıldönümü Antalya ve ilçelerinde düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.
Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi kutlama programı, yarın saat 09.00'da Gençlik Yürüyüşü' ile başlayacak. Konyaaltı Caddesi'nden başlayacak yürüyüşe katılanlar, Cumhuriyet Caddesi'ni takip ederek, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyecek. Saat 09.45'te Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çelengi Atatürk Anıtı'na sunulacak, saygı duruşunda bulunulacak ve ardından İstiklal Marşı okunacak. Saat 10.00'da meydanda 'Kurtuluş Destanı' canlandırılacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler sunulacak. Saat 20.30'da ise Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Antalya Kültür Merkeiz'nde konser verecek.
FENER ALAYI VE KONSER
Muratpaşa Belediyesi ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu ile birlikte hazırladığı programla kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi'nce organize edilen kutlamalar, 19 Mayıs Cuma saat 19.00'da Konyaaltı Varyant'ta fener alayı ile başlayacak. Vatandaşlar, yaklaşık 2 kilometrelik fener alayında, 400 metrelik Türk bayrağı ve meşalelerle yürüyecek. Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Onur Akın konseri gerçekleştirilecek.
DÖŞEMEALTI'NDA KORAY AVCI KONSERİ
Döşemealtı Belediyesi de 19 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da fener alayı düzenleyecek. Yürüyüşün ardından ilçe meydanında halk konseri verilecek. Saat 20.00'de sahneye çıkacak Koray Avcı, şarkılarını seslendirecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!