Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Alanyada uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2019 17:08

Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin operasyonunda toplam 560 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarlar Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, daha önceden belirlenen Saray Mahallesi'ndeki bir otel odasına baskın yapıldı. Baskında O.T. (22) ve D.K. (31) gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 2.20 gram uyuşturucu hap ele geçirildi. O.T.'nin ikametinde de arama yapan ekipler 39 adet uyuşturucu hap daha buldu.

Soruşmayı derinleştiren ekipler 'torbacı' tabir edilen satıcılara uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen Ö.F.Ç. (22) ve A.K.'yı (21) yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramalarında ise 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

D.K. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!