Aksu Belediyesi, meclis toplantısını gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Aksu Belediyesi, meclis toplantısını gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 16:14

Aksu Belediyesi, meclis toplantısını gerçekleştirdi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKSU Belediyesi haziran ayı olağan meclisi toplantısı Belediye Başkanı Halil Şahin'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Aksu Belediyesi meclisinde Atatürk Mahallesi'ndeki kamusal alanların planlamasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği görüşüldü. Mahalleye yapılan planlama hakkında genel açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, "Planlamayı yapmasaydık, mahalle tamamen işgalcilerin eline geçecekti. 60 dönümlük alanda planlama yaparak, bu alanı işgallerden kurtardık" dedi.Görüşmelerin ardından gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Mecliste, Macun Mahallesi'ne yapılması planlanan oto galericileri sitesine ait 1/1000'lik plan da görüşülerek kabul edildi. Cadde ve sokak isimlerinin güncelleme çalışması da mecliste görüşüldü. Bu kapsamda Güloluk, Kayadibi, Yeşilkaraman, Solak, Yenidumanlar, Dumanlar, Gökdere ve Alaylı mahallelerinde cadde, sokak ismi olmayan bütün yollara isim ve numara verilmesi hakkındaki komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!