AKREP’E YENİ KAN

Güncelleme Tarihi:

AKREP’E YENİ KAN
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2021 09:16

Süper Lig kulüplerinden Antalyaspor’un tek liste ile gidilen olağanüstü genel kurulunda Mustafa Yılmaz başkan seçildi. Yılmaz, “Yeni bir sayfa açıyoruz. Hedefimiz Antalya’ya Türkiye Kupası’nı getirmek” dedi.

Haberin Devamı

SÜPER Lig kulüplerinden Fraport TAV Antalyaspor’da dün yapılan olağanüstü genel kurulda yeni başkan Mustafa Yılmaz oldu. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen genel kurulda Antalyaspor’un 3 yıl süreyle görev yapacak yeni yönetim kurulu tek liste ile belirlendi. Pandemi koşullarında sosyal mesafe önlemleri alınarak hazırlanan oturma düzeninde gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını ise Turgay Soyer yaptı.

29 ÜYELİ YÖNETİM KURULU
Başkan Yılmaz’ın 29 üyeden oluşan yönetim kurulu listesinde, Mustafa Sak, Emin Kemal Hesapçıoğlu, Fesih Tamince, Tuncay Kilit, Yıldıray Karaer, Mehmet Güneysu, Mustafa Özdoğan, Hakan Karaca, Sabri Gülel, Tarık Sarvan, Ramazan Sert, Aziz Çetin, Berkay Bahar, Haldun Kilit, Emin Gülmez, Rasim Feyzan Doğu, Kıvanç Kuzay, Ramazan Karabulut, Rıdvan Güzel, Aytaç Altay, İsmail İltemur, Ferit Sezer, Emrah Çelik, Okan Kaya, Sezgin Özer, Atilla Akıncı, İbrahim Merey ve Adnan Başkan yer aldı. Genel kurulda üyelere sunulan liste oy çokluğuyla kabul edildi.

Haberin Devamı


YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ
Bugüne kadar Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı görevlerini yürüten Mustafa Yılmaz, yeni göreve yeni bir sayfa açarak başladıklarını söyledi. Önceki başkan Ali Şafak Öztürk’e ve Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanlığı’nı bırakma kararı alan Fikret Öztürk’e, kulübe katkıları nedeniyle teşekkür eden Yılmaz, “Ben ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım herkesin kayıtsız kaldığı bu dönemde görev sorumluluğuna talip oldu. Yönetim kurulunda görev yapacak arkadaşlarım bu zorlu süreçte arma aşkı için bu görevi üstlendi” dedi.

GELİN TEK YUMRUK OLALIM
Yönetimin belirlenmesi için gece gündüz çaba sarf ettiğini ancak istediği desteği göremediğini belirten Yılmaz, “Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın hiçbirine laf söyletmeyeceğim. Seçimden itibaren sosyal medyada ve çeşitli mecralarda Antalyaspor yönetimini eleştirilenlere, tenkit edenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Gelin tek yumruk olalım, vefalı olalım, birbirimize saygı duyalım, camiaya zarar verecek davranışlardan kaçınalım” diyerek birlik çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

HEDEF TÜRKİYE KUPASI
Antalyaspor’un geleceği için önlerine koydukları hedefin Türkiye Kupası olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yılmaz, şunları söyledi: “Ersun hoca, futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Gaziantep deplasmanındaki beraberlikle 12 maçlık yenilmezlik serisini devam ediyoruz. Bundan sonraki dönemde de bu başarıların artacağına inanıyorum. Kupada yarı finaldeyiz, ilk hedefimiz finale çıkmak. Finalden sonra da şehrimize Türkiye Kupası’nı getirmek istiyoruz.”

İLK DANIŞMA KURULU
Yönetim kurulunun yanında Antalyaspor tarihinin ilk danışma kurulunu da oluşturduklarını ifade eden Yılmaz, kentin kanaat önderlerinden oluşan 11 üyeli kurulu şöyle tanıttı: “Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Vergi Denetim Kurulu Antalya Denetim Daire Başkanı Ali Güldalı, Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü İlknur Selçuk Köker, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır, eski FIFA kokartlı hakem İlhami Kaplan, Milli Emlak Daire Başkanı Oğuzhan Sürmeli, avukat Mesut Özderin, mali müşavir Turgay Dallı ve bağımsız denetçi Bahattin Ereş.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!