Akdeniz Bulvarı etap etap trafiğe kapatılıyor

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Bulvarı etap etap trafiğe kapatılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 11:37

Akdeniz Bulvarı etap etap trafiğe kapatılıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Antalya'nın pırlanta gerdanlığı Konyaaltı Sahili'ne uygulayacağı dünya çapındaki proje kapsamında 5 Ocak Cuma bugünden itibaren Akdeniz Bulvarı'nın Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (Konyaaltı Kent Meydanı Kavşağı) ile 333 Sokak (Boğaçayı) arasında kalan 1.3 km'lik kısmı tamamen taşıt trafiğine kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili'ne uyguladığı dünya çapındaki projenin çalışmaları hızla sürüyor. 'Konyaaltı Sahili Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenlemesi' kapsamında sahil yolu olarak bilinen Akdeniz Bulvarı'nda Minicity- Sealife Otel arası güney şeridi, proje kapsamında yayalaştırılmak ve yeşil alana dönüştürülmek üzere trafiğe kapatıldı.

KUZEY VE GÜNEY AKSI KAPATILDI

5 Ocak Cuma'dan itibaren de Konyaaltı Kent Meydanı Kavşağı'ndaki Sealife Otel önünden Boğaçayı köprüsüne kadar olan kısım taşıt trafiğine kapatılıyor. Çalışmalar kapsamında yolun hem kuzey hem de güney aksı trafiğe kapatılacak. Çalışmalar süresince alternatif güzergâh olarak Atatürk Bulvarı ve Belediye Caddesi'nin kullanılacağı belirtilerek, trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından uygulama aşamalarında vatandaşların yönlendirme levhalarını dikkate almaları istendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!