2017'ye coşkuyla girdiler

Güncelleme Tarihi:

2017ye coşkuyla girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 11:43

2017'ye coşkuyla girdiler

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - YILBAŞI eğlencesi için Hotel Su'yu tercih edenler, Erkan Güleryüz ve vokali Jale ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Gecenin başlangıcında yılbaşı kokteyline katılan konuklar, hemen ardından gala yemeğinde bir araya geldi. Müzik, eğlence ve yılbaşı kutlamasının doya doya yaşandığı gecede özçekimler yapıldı, dans edildi, yeni yıl mesajları yayımlandı. Saatler 20.00'yi gösterdiğinde başlayan gala yemeği, Erkan Güleryüz'ün canlı performansı ile devam etti. 1990 ve 2000'li yılların sevilen şarkılarından oluşturduğu ön repertuarı ile konserine başlayan Güleryüz, şarkılarına herkesin eşlik etmesini istedi. Saatler ilerledikçe yılbaşı heyecanının başladığı eğlencede geri sayımı, sevilen şarkıcı yaptı. Salondaki tüm ışıkların kapatılmasını isteyen Gülüryüz, hayranlarıyla birlikte 2017'ye girmenin farkını yaşadığını söyledi. Geri sayıma eşlik eden Hotel Su müşterileri, yeni yıla coşkulu giriş yaptı. Sahnede uzun süredir birlikte şarkı söylediği vokali Jale'ye sarılarak yeni yılın gelişini kutlayan başarılı şarkıcı, sevenleriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kadınların şık ve renkli giyimleri ile dikkati topladığı yılbaşı eğlencesi, after parti ile devam etti. Kadınlar hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek yeni yılı eğlenerek karşıladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!