Zorlu dönemi birlikte aşarız

Güncelleme Tarihi:

Zorlu dönemi birlikte aşarız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 15:24

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kulübü ait olduğu yere çakırmak için çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Spor Toto Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Gençlerbirliği’nin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yeni sezonda, ligi ilk 2 sırada bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Gençlerbirliği’nin uzun yıllar yer aldığı Süper Lig’den, onursal başkanı İlhan Cavcav’ın isminin verildiği sezonda talihsiz şekilde düştüğünü belirten Sözeri, şöyle konuştu:
“Camia açısından üzücü bir durum ancak Gençlerbirliği düştüğü yerden kalkmasını bilir. Çünkü nitelikli bir camia. Bu camianın bir parçasıyım. 6 sene formayı terlettim ve bize de bu görev düştü. Zor bir dönemde görev aldık. Bugüne kadar zorlukların üstesinden geldik, bunun da üstesinden geleceğiz. Kadroyu “İlk 2” hedefine göre oluşturduk. Gençlerbirliği’nin ait olduğu yere, Süper Lig’e bu sene dönmemesi için hiçbir neden yok. İyi performans göstererek, tamamen odaklanarak, hedefimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyorum.”

Haberin Devamı

MAÇLAR SAHADA KAZANILIR

“Ufak da olsa fikstür avantajımız var. Ben performansa bakarım. Maç sahada kazanılır. Fikstüre bakarak ya da dışarıda kazanılmaz. Sonuçta bütün takımlarla oynayacağız. Performansımız iyi olursa kolay görünen fikstürü lehimize de çevirebileceğimizi düşünüyorum. Göreve başladığımızdan itibaren takımda sinerji oluştu. Herkesin mutlu olduğunu görüyorum. Bu da sorumluluğumuzu artırıyor. Bunun altından kalkacağız. Bu camiaya hak ettiği şampiyonluğu inşallah yaşatacağız. Çok iyi çalışarak, doğru işler yaparak ve camiada oluşan birliktelikle hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Oyunculara güvenim tam. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Yönetimimiz, istediğimiz transferler için kolaylık yaptı.”

SAVUNMAYA ARAYIŞ SÜRÜYOR

Kadroya iyi takviyeler yaptıklarını aktaran Sözeri, “Geçen seneden bazı oyuncuların kalması da benim için önemli transfer. Stoper mevkisine bir takviye yapabiliriz. Kulübün onursal başkanı merhum İlhan Cavcav, kulübü gecekondudan alıp rezidansa çevirdi. Onun anasına iyi şeyler yapmaya ve hedefe ulaşmayı çalışacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!