Zırhlı Birlikler’den Bağlıca’ya direkt geçiş

Güncelleme Tarihi:

Zırhlı Birlikler’den Bağlıca’ya  direkt geçiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 15:58

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Zırhlı Birlikler arazisinden geçirilecek 4 kilometrelik yeni bir yolla, Sabancı Bulvarı’nı, Bağlıca Bulvarı’na bağlayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Yeni yol projesinin protokol aşamasında olduğunu belirten Başkan Gökçek, “Zırhlı Birlikler içinden açacağımız yeni bulvar ile hem Eskişehir Yolu istikametini hem de Etimesgut ve Sincan ulaşım güzergâhlarını her iki yönde de büyük oranda rahatlatacağız” dedi. Yeni bulvarın tek yönünün 4+1 (4 şerit ve emniyet şeridi) olacağı kaydedildi.

Zırhlı Birlikler’den Bağlıca’ya  direkt geçiş

TURAN GÜNEŞ 8 ŞERİDE ÇIKIYOR

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nı baştan sona genişleterek, emniyet şeritleriyle birlikte 4 gidiş 4 geliş toplam 8 şeride çıkaracak. Başkan Melih Gökçek, Çankaya Yıldız Kavşağı ile Kepekli Kavşağı arasındaki genişletme çalışmalarına pazartesi gününden itibaren başlanacağını açıkladı. İlk etapta Kepekli Kavşağı-TRT Kavşağı arasında başlatılacak çalışmaların, ikinci aşamada TRT Kavşağı-Doğukent Bulvarı bağlantısı arasında süreceği ve son olarak da Doğukent Bulvarı bağlantı noktası–Yıldız Kavşağı arasında yolun genişletileceği bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!