Zafer coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Zafer coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 14:43

30 Ağustos Zafer Bayramı, Büyük Taarruz’un 100. yılında görkemli etkinliklerle kutlandı. Önceki gün gerçekleşen kutlamalarda şehrin dört bir yanını zafer coşkusu sardı. Kutlamalarda ünlü isimler, en güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümü için düzenlediği ‘Zafer Haftası’ etkinlikleri, Athena konseri ile sona erdi. Gençlik Parkı’nda gerçekleşen konsere, binlerce Ankaralı katıldı. Athena, şarkılarıyla başkentli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’mız, milli mücadelemizin en önemli karargâhlarından. Biz de böyle bir başkentin Belediye Başkanı olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Ankara’yı dünya başkentleriyle yarışır hâle getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Zafer coşkusu

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Zafer coşkusu


Kutlamalar kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünden Anıtkabir’e uzanan zafer yürüyüşü düzenlendi. Türk bayrakları, bando grubu ve meşaleler eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Zafer coşkusu

Ankara Kalesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak Atatürk resmi ve Türk bayrağı ile aydınlatıldı.

Zafer coşkusu

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Kesikköprü Yaz Kampı’nda capoeira, zumba ve halk oyunları gösterisi yoğun ilgi görürken Sense-8 konseri de büyük beğeni topladı.

BAKMADAN GEÇME!