Yolcu otobüsünde 'canlı bomba' alarmı

Güncelleme Tarihi:

Yolcu otobüsünde canlı bomba alarmı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 18:08

Ankara'dan İstanbul'a giden 06 EB 5930 plakalı yolcu otobüsünde bulunan siyah pardesülü kadın ile yanındaki erkeğin 'canlı bomba' olabileceği ihbarı polisi harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Bolu Otogar’ında otobüsü takibe alan Terörle Mücadele ekipleri, Düzce'ye doğru ilerleyen otobüsü izlemeye .aşladı. Düzce Otogarı'nda yolcu indirmek ve almak için duran otobüsten indirilen B.G. adlı kadın bilet satış ofisine götürüldü. Şüphelilere ait çantalar da bagaj bölümünden alınarak arandı. GBT sorgulamalarında arama kaydı çıkmayan şüphelilerin çanta ve üst aramalarında da herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Düzce'de yaşadıkları öğrenilen iki kişi serbest bırakıldı.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "İstanbul'a seyir halindeki otobüste yolcu olarak bulunan B.G. adlı kadın ve yanındaki diğer kişinin 'canlı bomba' olduğuna ilişkin iddialar üzerine Düzce Otogarı'nda üst aramaları yapılmıştır. Herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamıştır. Olayla ilgili gözaltı yapılmamış ve bir soruşturma açılmamıştır" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!