“Yol almamız gerekiyor”

Güncelleme Tarihi:

“Yol almamız gerekiyor”
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 15:09

Osmanlıspor, Birinci Futbol Ligi’nin ilk maçında deplasmanda Boluspor’a 1-0 yenildi.

Haberin Devamı

Mor-sarılı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kaybettikleri maçta eksikleri görme fırsatı bulduklarını belirtip, “8 haftalık süreç bizimi için önemli” diye konuştu. Osmanlıspor, Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Boluspor’a 1-0 yenilip, sezona puansız başladı. Boluspor’un cezası nedeni ile seyircisiz oynanan müsabakada ev sahibi takıma 3 puan getiren golü ilk yarıda Melih attı. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, ligin ilk müsabakalarının zor olacağını bildiklerini belirtip, “Bu karşılaşmada, eksiklerimizi ve takımımızın içerisinde farklılık gösteren durumları görme şansımız oldu. İkinci yarı, müsabakaya asıldığımızı düşünüyorum ancak Boluspor buna dirençle karşılık verdi. Rakip takım oyuncuları, maçın bizim lehimize dönmesine izin vermedi” diye konuştu.

Haberin Devamı

TOPLAYACAĞIMIZ PUANLAR ÖNEMLİ

Maçın güzel bir tempoda geçtiğini dile getiren Akçay, şunları söyledi:
“Boluspor’u daha hazır gördük. Bizim, biraz daha yol almamız gerekiyor. Onları tecrübe ettik. Organizasyonumuzu biraz daha üst seviyeye getirmemiz gerektiği ile yüzleştik. Önümüzdeki günler, bunun için bize fayda sağlayacak. 8 haftalık süreci biz çok önemli görüyoruz. Bu dönemde ne kadar puan toplayabilirsek toplayacağız. Belirlediğimiz bu zaman dilimini daha az kayıpla geçip, yola devam etmek istiyoruz. Umarım düşündüğümüz gibi olur.”

KARCEMASKAS DA GİDİYOR

Osmanlıspor’da, Litvanyalı kaleci Karcemarskas ile de yollar ayrılma aşamasına geldi. Boluspor maçında kaleyi Abdülaziz korurken, Karcemarskas’ın 18 kişilik maç listesinde olmayışı dikkati çekti. Litvanyalı kalecinin geride kalan sezon devam ederken, alacakları konusunda yaşadığı sorundan dolayı yönetim ile ters düştüğü, yüksek maliyetinden ötürü de mor-sarılı ekibin kendisi ile bu sezon yola devam etmeyi düşünmediği öğrenildi.
Osmanlıspor’da daha önce, Tiago Pinto ve Yalçın Ayhan Ankaragücü’ne, Serdar Gürler Huesca’ya, Musa Çağıran ve Aminu Umar Çaykur Rizespor’a, transfer olmuş, Rusescu da ülkesi Romanya’ya dönmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!