Yoga şenliğinde stres attılar

Güncelleme Tarihi:

Yoga şenliğinde stres attılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2011 00:00

DOĞAL Yollarla İyileşme Yöntemleri ve Bilinçli Yaşam Derneği, yoga sevenler ve ilgi duyanlar ile Yoga Şenliği düzenledi.

Haberin Devamı

10 yıldan fazla bir süredir birlikte yoga, meditasyon, kişisel gelişim, reiki konularında çalışan grubun etkinliği, Kriya Yoga ile başlayıp, ardından Hatha Yoga, Reiki, Nefes Egzersizleri, Çocuk Yogası ve Mantra Korosu ile devam etti.

2009 yılında faaliyete başlayan Doğal Yollarla İyileşme Yöntemleri ve Bilinçli Yaşam Derneği’nin Başkanı Servet Cora şu şekilde konuştu:

“Şenliğe katılım oldukça iyiydi, yaklaşık 40 kişi katıldı. Daha önce düzenlenen şenliklere baktığımızda sayının gitgide arttığını görüyoruz, bu nedenle şenliklerimizin sayısını arttırmayı düşünüyoruz. Yapılan bu şenlikle en büyük hedefimiz bu öğretiyi mümkün oldukça çok kişiye yaymak. İnsanların hayatına, mutluluğuna, huzuruna katkıda bulunmak. Bu amaç için yayınlarımız mevcut, seminerler düzenliyoruz, konusunda uzman kişilerden destek alıyoruz ve burada sürekli olarak seviyeye uygun yoga kursları veriyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!