Yılbaşında çiçekler elde kaldı

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşında çiçekler elde kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 14:04

AnkaraIı çiçekçilerin 2017’nin son döneminde yılbaşı için hazırlık yaptıklarını belirten Ankara Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Metin Aydemir, esnafın yılbaşı için beklediğini bulamadığını söyledi. Korsan satıcıların esnafın satışlarını düşürdüğünü savunan Aydemir yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Tezgahlarda kokinalar ve nergisler kaldı. Biz çiçekçi esnafı olarak tezgahlarımızı rengarenk çiçeklerle donattık ancak Ankara’nın en ücra kavşaklarına kadar her tarafta seyyar satıcılar vatandaşlarımızı esir aldı. Çiçekçiler Odası olarak müfettişlik kurumunun ne kadar gerekli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Zabıtalarımız ne yazık ki yetersiz kaldı.
ZABITA KAYITSIZ KALDI İDDİASI

Özellikle Çankaya bölgesinde yollar, trafik ışıkları, caddeler eline üç beş demet çiçek alan seyyarla doluydu. Seyyarların ortalığı sarması esnafa bir darbe daha oldu. Bu konuda acilen zabıtalarımızı göreve davet ediyoruz. Bana gelen bir çok şikayette zabıta noktalarına yapılan şikayetlerde, Çankaya zabıtasının kayıtsız kaldığı, hemen müdahale etmediğinin gözlendiği belirtildi. Bu durumda esnafım haklı olarak isyan etti, yılın son gününde telefonlarımız esnaf şikayetleri nedeniyle kilitlendi. Dileğimiz ve arzumuz önümüzdeki günlerde bu tarz olayların tekrar edilmemesi ve esnafımızın mağduriyetinin önlenmesi yönündedir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!